Atkinsons Californian Poppy Edp Ünisex Parfüm

09-04-2021

Yirminci yüzyılın başları ilginç bir dönemdi. Atkinsons Californian Poppy parfümüyle neredeyse o yılların havasını soluyabilirsiniz.  Görkemli geçmişten gelen bir koku. Atkinsons'tan Californian Poppy ile 1920'lerin dumanla dolu bohem kulüplerine, özgür ruhlu sanatçıların ilham perileriyle buluştuğu ve bütün gece şampanya aktığı, adeta bir film sahnesi gibi hayali bir yolculuğa çıkarıyor. 

Kendisini özel hissetmek isteyenlere hitap eden bu parfüm bu duyguyu çevrelerine de yansıtacakları bir parfüme kavuşmuş olmaktadırlar. 

Atkinsons Californian Poppy Parfüm Özellikleri: 

Üst Notaları: Yasemin, Limon, Bergamot, Pembe biber. 

Orta Notaları: Haşhaş, Portakal çiçeği, Calone. 

Alt Notaları: Sedir, Misk, Incence. 

Üst notalarda limon, pembe biber ve yasemin, orta notada haşhaş ve portakal çiçeği ve alt notada da tütsü ve sedir ağacı bulunmaktadır. Kadın ve erkeklerin vazgeçilmezi olacak olan bu parfüm ilk sıkıldığı anda duyuları harekete geçiren pembe biber ve yasemin kokusunun yanında fresh bir etki bırakan limon da bulunmaktadır.

Koku kompozisyonu çok ilginç, değişik bir tarz. Bir yandan yeşilliklerin tazeliği, sulu haşhaş sapları, diğer yandan acı biber ve sigara külü.Baş döndürücü ilk etkisinin arkasından gelen haşhaş ve portakal çiçeğinin kokusu sizlere ılık ilkbahar günlerinin o sımsıcak havasını yaşatacaktır.

Gün boyunca üzerinizde kalacak olan esintiler ise tütsü ve sedir ağacının gizemli kokuları olacaktır. Californian Poppy, Atkinsons markasının klasiklerinin yeniden yorumlanmasıdır diyebiliriz. Parfüm insanın koku duyusuna o kadar hoş gelen bir koku ki, adeta bir koku karnavalı havasında tonlarına geçirir.

Haşhaşın büyüsü ve portakal çiçeğinin tazeliğiyle ustaca kesilmiş saf bir bohem şıklığı yayarlar. Kalbin böylesine şehvetli akorlarından sonra, tütsü dinginliği ve sedirin bal ve odunsu melodisi ile birleşen ılık bir misk esintisi, unutulmaz bir izde adeta ilk keman rolünü oynar.

Atkinsons Californian Poppy Edp Parfümü kullananların olduğu kadar çevresindekilerin de çok seveceği etkileyici değişik haz da bir parfüm olmaktadır. Bu markanın tutkunlarına birbirinden farklı duyguları sırası ile yaşatan parfüm, bir kere kullananların bir daha kolay kolay vazgeçemeyecekleri koku tercihlerinden bir tanesi olacaktır.